Word vrijwilliger!

Vrijwilligers zijn onmisbaar in onze woongebouwen voor senioren. Dankzij hun hulp in de ontmoetingsruimten kunnen bewoners en buurtgenoten elkaar vaker opzoeken en samen leuke dingen doen. Dat vinden wij enorm belangrijk, omdat eenzaamheid onder ouderen een groot probleem is. Kortom: vrijwilligers zijn voor ons van onschatbare waarde. We kunnen dan ook altijd meer vrijwilligers gebruiken. Misschien iets voor u?

Wat zijn de taken van een vrijwilliger?
Vrijwilligers helpen mee met allerlei activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan het verzorgen van het koffie-uurtje, maaltijden serveren en helpen bij bingo en muziekavonden. Sommige vrijwilligers vinden het vooral leuk om iets met mensen te doen, anderen werken liever achter de schermen, zij regelen bijvoorbeeld de techniek of helpen in de keuken. Als vrijwilliger bent u nooit verplicht om te helpen: u kunt per activiteit kijken of u tijd en zin heeft.

Wie zijn onze vrijwilligers?
De meeste vrijwilligers zijn vitale ouderen uit onze woongebouwen of uit de omgeving van het woongebouw. Maar we hebben vrijwilligers van alle leeftijden. Van enthousiaste jongeren tot net-gepensioneerden. Een ding hebben ze met elkaar gemeen: het zijn mensen die met liefde en plezier wat tijd vrijmaken om anderen te helpen.

Helpt u ook mee?
Vindt u het leuk om uw steentje bij te dragen of wilt u meer informatie? Gebruik dan dit formulier. Wij nemen dan contact met u op om meer uitleg te geven of u in te schrijven.