Barcelona

Aan de Wilhelminakade in Oirschot, op de voormalige plek van jongerencentrum Ramblaz, wordt Barcelona gebouwd. Dit nieuwbouwproject, met in totaal 47 woningen, ligt direct aan het water en op loopafstand van het centrum van Oirschot.

47 woningen, voor ieder wat wils
In totaal komen er 17 sociale huurwoningen (blok 1 en 3) en 30 sociale huurappartementen (blok 2). De rijwoningen hebben een speelse indeling met de slaapkamers en een badkamer op de begane grond. De woonkamer en keuken liggen op de eerste verdieping. Deze woningen zijn er in twee varianten. De woningen in blok 1 hebben twee slaapkamers en een dakterras met uitzicht op het water. De woningen in blok 3 hebben drie slaapkamers, een dakterras met uitzicht op het water en een tuin met berging aan de achterzijde van de woning.

In blok 2 liggen de appartementen, met een centrale entree met trapopgang. Er is geen lift aanwezig. De 24 appartementen hebben twee slaapkamers en een terras of balkon op het zuiden, met uitzicht op het water. Daarnaast liggen in blok 2 nog 6 studio’s met 1 slaapkamer en een groot terras op het zuiden, met uitzicht op het water.

Steeds meer mensen zoeken naar een compacte woonruimte
Daarom worden de woningen aangeboden aan alle leeftijdscategorieën. Wel bieden wij deze woningen passend aan op inkomen. Lees hier wat dit voor u betekent. Zodra de verhuur start, kunt  reageren via www.wooniezie.nl. De woningen wijzen we toe op basis van loting.

Planning
De bouw is begin maart gestart. De oplevering van de woningen is naar verwachting in het tweede kwartaal van 2021. De verhuur start 24 augustus via Wooniezie

Woningaanbod Barcelona
Het nieuwbouwproject bestaat uit van 17 rijwoningen, 24 appartementen met 2 slaapkamers en 6 appartementen met 1 slaapkamer. Alle woningen en appartementen kijken uit op het water en hebben een terras op het zuiden. Naar verwachting worden de woningen medio volgend jaar opgeleverd.

24 augustus start de verhuur
Op 24 augustus start de verhuur van alle 47 woningen. Schrijf u vast in op Wooniezie, zodat u 24 augustus direct kan reageren. De woningen worden via loting toegewezen. Kijk ook goed naar het maximale inkomen en de leeftijd. U komt alleen voor de woning in aanmerking als u voldoet aan deze eisen.

Meer weten over de woningen?
Bekijk dan hier de brochure!

 

6 appartementen met 1 slaapkamer
Dit appartement met een slaapkamer heeft een dakterras op het zuiden. De woning is geschikt voor een eenpersoonshuishouden tussen de 18 en (tot) 23 jaar met een maximaal inkomen van € 23.175. De huurprijs is ca. 396 euro per maand (prijspeil 2020) excl. servicekosten.
24 appartementen met 2 slaapkamers
Dit appartement heeft twee slaapkamers en een terras, met uitzicht op het water. Het appartement is geschikt voor maximaal 3 personen vanaf 23 jaar met een maximaal inkomen van € 31.475 (meerpersoonshuishouden) of € 23.175 (voor eenpersoonshuishouden). De huurprijs is circa 619 euro per maand (prijspeil 2020) exclusief servicekosten.
10 grondgebonden woningen met twee slaapkamers en dakterras
Deze woningen zijn geschikt voor maximaal 3 personen vanaf 23 jaar met een inkomen tussen de € 23.175 en € 39.055 (eenpersoonshuishouden) of tussen de € 31.475 en € 39.055 (meerpersoonshuishouden). De huurprijs is circa 700 euro per maand (prijspeil 2020).
7 grondgebonden woningen met drie slaapkamers, dakterras en tuin
Deze woningen zijn geschikt voor geschikt voor minimaal 2 personen vanaf 23 jaar met een inkomen tussen de € 31.475 en € 39.055. De huurprijs is maximaal circa 737 euro per maand (prijspeil 2020).