Barcelona

Aan de Wilhelminakade in Oirschot op de plek van de Ramblaz, wordt Barcelona ontwikkeld. Dit nieuwbouwproject ligt direct aan het water en op loopafstand van het centrum. Alle voorzieningen vind je binnen handbereik.

Woningen
Het voorlopig ontwerp van de Barcelona gaat uit van in totaal 17 rijwoningen (blok 1 en 4) en 30 appartementen. De rijwoningen hebben de slaapkamers en een badkamer op de begane grond. De woonkamer en keuken bevindt zich op de verdieping. Deze speelse woningen zijn er in twee varianten. Type A heeft 2 slaapkamers een inpandige berging en een dakterras aan de kanaalzijde. Deze woning heeft geen tuin. Type A1 heeft een extra 3e slaapkamer, een dakterras en de berging bevindt zich in de tuin aan de achterzijde van de woning.

In blok 2 en 3 bevinden zich de appartementen, deze blokken hebben een centrale entree met trapopgang. De appartementen hebben 2 slaapkamers en terras of balkon op het zuiden, gericht op het water. De appartementen op de tweede verdieping, hebben een ruim dakterras, met zicht op het water.

Doelgroep
Steeds meer mensen zoeken naar een compacte woonruimte. Met oog op deze toenemende vraag is er geen vaste doelgroep voor de woningen en appartementen.

Passend toewijzen
De definitieve huurprijzen zijn nog niet bekend. Vanwege Europese regelgeving moeten wij deze woningen passend toewijzen. Lees hier wat dit voor jou betekent.

Zodra de verhuur start, kunt u reageren via www.wooniezie.nl. De woningen worden toegewezen op basis van loting.

Planning
Eind 2018 is het terrein bouwrijp gemaakt. De bouw start naar verwachting eind 2019. Verwachte oplevering is eind 2020/ begin 2021. Ongeveer een half jaar voor de oplevering beginnen wij met de verhuur.

Interesse in Barcelona?
Houd dan deze pagina in de gaten.