Winnaars Honderduitjes

We trapten ons jubileum af met een mooie prijsvraag: 'Wat is het mooiste feestje dat u ooit in uw Wooninc.-woning heeft gevierd?' De reacties stroomden binnen. Aan onze jury de zware taak om daar de 50 leukste uit te kiezen. Zij wonnen elk 2 kaartjes voor een uitje naar keuze. We delen een paar van de winnende inzendingen!

"Mijn mooiste feestje was wel toen ik de overbuurvrouw bij mij thuis had uitgenodigd om te gaan dansen in de woonkamer. Ik had extra ruimte gemaakt. In de kamer en ook in mijn hart. We hebben die avond voor het eerst gekust en zijn nu, 1,5 jaar later, dolgelukkig met elkaar."

- Bart Gysens uit Eindhoven, een van de winnaars van 2 kaartjes voor Casual Classics in het Muziekgebouw.

+++

"Mijn mooiste feestje ooit was 7 november 2018. Ik had mijn familie lange tijd niet gezien en woonde sinds enkele maanden in Eindhoven in een (nieuwe) studio. Dat moment vergeet ik niet snel meer, het was het moment waarop ik trots mijn nieuwe woning kon laten zien en tevens mijn verjaardag kon vieren met mijn familie :) Het was een moment om nooit meer te vergeten. Vooral omdat ik nietsvermoedend uit mijn werk kwam en iedereen zat mij op te wachten in mijn eigen studio."

- Hessel Korse uit Eindhoven, een van de winnaars van 2 kaartjes voor de film Wad met muziek van het Noordpool Orkest.

+++

"Mijn huisje tot een klein paradijsje omgetoverd ter ere van mijn Abrahamfeestje. Ik als groot muziekliefhebber had een plaatjesavond georganiseerd en op elke vrije meter stonden gasten te swingen of te zingen. Werelds!"

- André Rooijakkers uit Middelbeers, een van de winnaars van 2 kaartjes voor het Kerstwintercircus in het Parktheater. 

+++

"De Paasbrunch van dit jaar... Doordat de weergoden ons gunstig gestemd waren, heb ik dit heerlijk in mijn tuin met alle kinderen (inclusief aanhang) kunnen vieren!"

- Miranda van Rosmalen uit Oirschot, een van de winnaars van 2 kaartjes voor het preHistorisch Dorp.

+++

"Het mooiste feestje is met kerst. Dan word heel de hal beneden versiert en omgebouwd voor een leuk feestje! Lekker hapjes en drankjes, aan alles is gedacht. Hele gezellige sfeer altijd!"

- Judith Gerritsen uit Eindhoven, een van de winnaars van 2 kaartjes voor Monk Bouldergym.

+++

"Mijn housewarming. Het is een klein huisje, maar wat een avond met 30 vrienden. De hangtafels stonden in de keuken."

- Peggy Hamers uit Oirschot, een van de winnaars van 2 kaartjes voor het U R Art-festival in het Van Abbemuseum. 

+++

"Kort nadat we zijn verhuisd, hebben we een geweldig feestje in de tuin gehad met een hapje en een drankje voor alle vrienden en familie die ons hebben geholpen met klussen en verhuizen. Was supergezellig."

- Marleen van Mierlo uit Geldrop, een van de winnaars van 2 kaartjes voor het DAF Museum.

+++

"Het mooiste feestje was kamperen in de achtertuin. Geen geld om op vakantie te kunnen maar het toch anders maken voor onze dochter. Lekker slapen, eten, spelletjes spelen, knutselen, film kijken en ff een duik in het zwembad. Het was een feest van een paar dagen om nooit te vergeten."

- Thessa Sieliakus - Vos uit Eindhoven, een van de winnaars van 2 kaartjes voor JumpXL.

+++

"Het mooiste feestje wat ik gevierd heb, is onlangs het 60 jarig huwelijk van mijn opa en oma. Ik heb ze daarvoor bij mij thuis uitgenodigd en een heerlijk 5-gangen diner voor ze gekookt."

- Dirk Schel uit Eindhoven, een van de winnaars van 2 kaartjes voor het Philipsmuseum. 

+++

"Mijn verjaardag afgelopen februari met mijn beste vrienden uit Eindhoven en Rotterdam, met heerlijke zelfgemaakte hapjes die iedereen mee had gebracht en 5 uur aan een stuk karaoke, waarbij de mannen op de bank in slaap vielen maar de dames stug doorgingen tot in de late uurtjes!"

- Fransje Gimbrere uit Eindhoven, een van de winnaars van 2 kaartjes voor het NatLab. 

 

Niet gewonnen? 

Alle 50 winnaars hebben persoonlijk bericht gehad. Niet gewonnen? Niet getreurd, de komende tijd hebben we nog meer mooie prijsvragen. 

Terug naar overzicht