Walk of Fame voor onze sterren: de vrijwilligers

Ter ere van de Dag van de Vrijwilligers onthulden wij afgelopen week een heuse Walk of Fame in 11 van onze seniorengebouwen. Dit deden we samen met onze partner, Vitalis WoonZorg Groep. Alle vrijwilligers kregen een ster met hun naam erop. Zo zijn de mensen die zich elke dag inzetten voor onze senioren ‘vereeuwigd’ in de gangen of de ontmoetingsruimtes van onze woongebouwen.

De Walks of Fame werden op feestelijke wijze onthuld, met een etentje of gezellige borrel voor alle vrijwilligers. Op die manier wilden we hen extra bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar. Ludo Verhees, huismeester en een van de initiatiefnemers van de Walks of Fame, was bij de onthulling in het Pieter Eiffhuis in Eindhoven: “De vrijwilligers waren blij verrast en gingen enthousiast op zoek naar ‘hun’ ster. Echt heel leuk om te zien!”

Wat doen onze vrijwilligers?
Onze vrijwilligers zorgen dat er volop gezellige activiteiten worden georganiseerd op onze woongebouwen. Ze helpen bijvoorbeeld met bardiensten, frietmiddagen, kaartavonden en organiseren allerlei activiteiten: van dansfeesten tot creatieve knutselmiddagen. Dankzij hun inzet kunnen we onze ontmoetingsruimten langer open houden en gaan we eenzaamheid onder senioren tegen. Kortom: onze vrijwilligers zijn echte sterren!

 

Ook vrijwilliger worden? Kijk hier voor meer informatie!