Verkouden? Kom niet naar ons kantoor of onze woongebouwen voor senioren!

Het RIVM roept mensen met een verkoudheid (snotneus, hoesten, keelpijn, niesen) op om thuis te blijven. Wij gaan mee in dit advies. Wij werken veel met senioren. Zij kunnen ernstig ziek worden van het coronavirus. Daarom vragen we u om niet naar ons kantoor of onze woongebouwen voor senioren te komen als u verkouden bent. Onze medewerkers en zakelijke partners volgen dit advies ook op.

Is een bezoek aan ons kantoor of een woongebouw noodzakelijk? Let dan extra goed op uw handhygiëne:

  • Was of desinfecteer uw handen zodra u binnen komt.
  • Nies of hoest in uw elleboogholte.
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi die direct weg.
  • Was na gebruik van zakdoekjes uw handen.
  • Vermijd persoonlijk contact. Het RIVM raadt aan om een afstand van minimaal een meter aan te houden, twee meter als u hoest of niest. 

Kunt u nu niet naar ons kantoor komen? 
Natuurlijk helpen we u graag via andere kanalen met uw vragen. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar via 040 265 44 00. U kunt ons 24/7 een bericht sturen via ons contactformulier. Een reparatieverzoek indienen kan ook makkelijk online via dit formulier.

Wij doen er alles aan om te zorgen dat u de dienstverlening krijgt die u van ons gewend bent. Door deze maatregel kan het zo zijn dat u iets langer op een reactie moet wachten. Maar bijvoorbeeld ook dat we bepaalde werkzaamheden uitstellen. We hopen op uw begrip.

Kijk voor meer informatie over dit advies op de website van het RIVM.