Uw mening is belangrijk voor ons! Daarom organiseren we een klantenpanel

Prettig wonen in een fijne buurt, wat is daarvoor nodig? 

Wonen in een fijne buurt, waar mensen prettig samenleven. In een woonomgeving die goed en veilig voelt. Dat wil natuurlijk iedereen! Maar wat is daarvoor nodig? Dat weet u natuurlijk als geen ander. Daarom gaan we hier graag met u over in gesprek. Daarvoor organiseren we een klantenpanel. Doet u mee?

Tijdens het klantpanel gaan u en andere huurders met elkaar in gesprek
Over de buurt, de wijk, de woonomgeving. Voelt u zich er thuis? Waarom is het een fijne of juist minder fijne buurt? Wat is er nodig om er prettig te wonen?

Het doel van het gesprek is om inzicht te krijgen in wat huurders belangrijk vinden om prettig te wonen en samen te leven met anderen in de wijk. En ook hoe wij als woningcorporaties dit samen met u kunnen verbeteren.

We nodigen een willekeurige groep huurders uit Eindhoven, van Wooninc. en ‘thuis, uit voor het klantenpanel
Ongeveer 500 huurders van Wooninc. krijgen via e-mail een uitnodiging om deel te nemen. Het klantenpanel is op donderdag 17 november van 19.00 tot ongeveer 21.30 uur. De uitnodiging komt van Luisterpunt. Dat is de organisatie die voor ons het klantenpanel organiseert en begeleidt.

Heeft u geen uitnodiging ontvangen en wilt u wel graag meedoen aan het klantenpanel? Laat het ons dan weten!

Wij leren graag van u, daarom luisteren er medewerkers van de corporaties mee
Zij zitten tijdens het klantenpanel in een andere ruimte en kijken en luisteren via een camerasysteem mee. Op deze manier kunnen we zo goed mogelijk luisteren én leren van de meningen en ideeën van huurders. We nemen het klantenpanel ook op, zodat we het nog eens terug kunnen luisteren.

Na het klantenpanel krijgt u een samenvatting van wat er besproken is
We luisteren goed naar de adviezen en ideeën die tijdens het klantenpanel besproken worden. We bekijken vervolgens welke we uit kunnen voeren en wanneer dat lukt. Hierover informeren we u uiteraard.   

Heeft u vragen over het klantenpanel?
Neem dan gerust contact met ons op via 040 265 44 00 of info@wooninc.nl.