Start verhuur sociale huurwoningen De Jonkvrouw in Geldrop

In de wijk Zesgehuchten in Geldrop realiseert Wooninc. het nieuwbouwproject De Jonkvrouw. Maar liefst 84 appartementen voor senioren, verdeeld over twee woongebouwen. Maandag 24 januari start de verhuur van de appartementen via Wooniezie.

Naast de 84 seniorenwoningen die Wooninc. hier bouwt, realiseert Wooninc. ook woningen voor Lunet Zorg en Vitalis WoonZorg Groep en bouwt CRA koopappartementen. Maandag start de verhuur van dit indrukwekkende woongebouw voor senioren. Naar verwachting worden de woningen eind dit jaar opgeleverd aan de nieuwe huurders.

Zelfstandig wonen, in een veilige omgeving

De Jonkvrouw ligt aan de rand van het park Beekweide en naast het station. De appartementen zijn verdeeld over twee woongebouwen, allebei voorzien van een lift. Het woongebouw heeft daarnaast een ontmoetingsruimte, een huismeester en activiteitenbegeleiding. Wooninc. biedt bewoners daarmee een veilige en inspirerende omgeving om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen.

Een lichte woonkamer en een ruim balkon

Kenmerkend aan de appartementen zijn de grote ramen in de woonkamer. Er zijn verschillende woningtypes, maar bij alle appartementen is gedacht aan veel daglicht. Bijna alle appartementen hebben twee slaapkamers en een groot balkon. Enkele appartementen op de begane grond zijn voorzien van één slaapkamer en een terras. Ieder appartement heeft een toilet in de badkamer die direct aansluit op de slaapkamer én een gastentoilet in de hal. De grootte van de appartementen verschilt tussen de 70 m² en 77 m². De huurprijs ligt tussen de € 633,25 en € 763,47 (excl. servicekosten).

Reageren kan tot en met 6 februari

De woningen worden verhuurd via Wooniezie.nl op basis van inschrijftijd. Een gedeelte wordt met voorrang toegewezen aan mensen uit Geldrop (ook op basis van inschrijftijd). Inschrijven kan via Wooniezie tot en met 6 februari.