Start verhuur eengezinswoningen Floraplein

Rondom het Floraplein in Eindhoven renoveren en verduurzamen wij 23 eengezinswoningen en 54 appartementen. De verhuur van de 23 eengezinswoningen start morgen op Wooniezie. De woningen worden half september opgeleverd.

We verduurzamen de woningen naar gemiddeld energielabel A
De eengezinswoningen met 3 slaapkamers aan de Resedastraat, Clematisstraat en Wilgenroosstraat krijgen een flinke opknapbeurt. We vervangen de kozijnen, isoleren de gevels, vloeren en daken en vernieuwen de installaties. Daarnaast krijgt elke woning een nieuwe badkamer, toilet en keuken. En in de tuinen komen nieuwe bergingen en schuttingen. Zo zijn de woningen weer helemaal van deze tijd!

De eengezinswoningen hebben een woonoppervlakte van ca. 67 m²
Iedere woning heeft een achtertuin met eigen berging. De woningen zijn geschikt voor twee- of meerpersoonshuishoudens en hebben een huurprijs van ongeveer € 680. De renovatie van deze woningen is half september klaar.

We wijzen de woningen passend toe
Passend toewijzen betekent dat u alleen kunt reageren op woningen die passen bij uw inkomen en grootte van uw huishouden. Op deze pagina staat een uitgebreide toelichting op passend toewijzen.

Interesse?
Reageren kan via Wooniezie, van vrijdag 25 juni 19.00 tot en met zondag 4 juli.