Start verhuur appartementen Floraplein

Rondom het Floraplein in Eindhoven renoveren en verduurzamen wij 23 eengezinswoningen en 54 appartementen. De verhuur van de 54 appartementen start maandag op Wooniezie.We verduurzamen de woningen naar gemiddeld energielabel A. De appartementen met een of twee slaapkamers krijgen een flinke opknapbeurt. We vervangen de kozijnen, isoleren de gevels, vloeren en daken en vernieuwen de installaties. Daarnaast krijgt elk appartement een nieuwe badkamer, toilet en keuken. Elk appartement heeft een eigen berging achter het woongebouw. Zo zijn ze weer helemaal van deze tijd!

De appartementen zijn er in vier verschillende types

De appartementen op de begane grond hebben een tuin met toegang tot het achterpad. De appartementen op de eerste en tweede verdieping hebben een balkon aan de voor- en achterzijde van de woning. De appartementen met een slaapkamer zijn geschikt voor een- of tweepersoonshuishoudens. De woningen met twee slaapkamers zijn geschikt voor een-, twee- of driepersoonshuishoudens.

De renovatie van de appartementen is naar verwachting eind dit jaar klaar

De huur varieert van € 610 tot € 680,- We wijzen de woningen passend toe. Passend toewijzen betekent dat u alleen kunt reageren op woningen die passen bij uw inkomen en grootte van uw huishouden. Op deze pagina staat een uitgebreide toelichting op passend toewijzen.

Interesse?

Reageren kan via Wooniezie, van maandag 23 augustus 09.00 uur tot en met zondag 5 september. De woningen worden verhuurd door middel van loting.