SeniorenPunt Oirschot feestelijk geopend

Op maandagmiddag 28 juni is SeniorenPunt Oirschot in kleine kring geopend in Sociaal Cultureel Centrum De Enck in Oirschot. SeniorenPunt Oirschot is een initiatief van Wooninc. en Joris Zorg.

SeniorenPunt Oirschot biedt senioren alle informatie over wonen, zorg en op een plek. Deskundige medewerkers bieden ondersteuning bij de zoektocht naar de best passende woon- of zorgoplossing.
We werken hierbij nauw samen met partners in de regio. Zo zorgt SeniorenPunt Oirschot ervoor dat mensen bij de juiste woon- en/of zorgaanbieder terechtkomen.

De officiƫle openingshandeling werd verricht door mevrouw Nellie Laenen. Zij is een tevreden bewoonster van een aanleunwoning van Wooninc. en krijgt thuiszorg via Joris Zorg. Mevrouw Laenen is door Wooninc. en Joris Zorg geholpen aan een nieuwe woning met zorg aan huis, na een intensief revalidatietraject. Zij profiteerde dus al direct van onze samenwerking.

SeniorenPunt Oirschot is een initiatief van Wooninc. en Joris Zorg. Bezoekers zijn van harte welkom, een bezoek vindt plaats op afspraak.

Kijk ook eens op www.seniorenpuntoirschot.nl