Informatiemarkt ‘Vitaal ouder worden’, een middag vol inspiratie!

Fit blijven, dat willen we allemaal. Maar hoe pak je dat aan? Laat u inspireren tijdens de informatiemarkt ‘vitaal ouder worden’ die we samen met LEV-groep en Leef Geldrop-Mierlo organiseren. De informatiemarkt vindt aanstaande zondag 26 juni plaats van 11.00 tot 16.00 uur in woongebouw Kastanjehof in Geldrop.

Doe mee met een van de vele workshops

Want die zijn er meer dan genoeg! Kom in beweging bij de workshops Fit & Fun, Walking Football of Valpreventie en Balance. Of verbeter uw digitale vaardigheden bij de workshop van Bibliotheek Klik&Tik. Bent u meer geïnteresseerd in welzijn? Volg dan de workshops Positieve gezondheid of Samen Sterk.

Stel uw vragen over wonen, zorg en welzijn

Onze woonconsulenten staan bij de kraam van SeniorenPunt. Zij adviseren u over de volgende stap in uw wooncarrière. En hoe u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen, maar wel voorbereid bent op de toekomst. Naast de consulenten en adviseurs van SeniorenPunt zijn nog verschillende andere organisaties aanwezig die u informatie geven over wonen, zorg en welzijn.  Maar luister ook eens naar notaris Schretlen, die u alles kan vertellen over (levens)testamenten.

Geniet van een hapje, drankje en live muziek

Laat u betoveren door de prachtige stem van de 11-jarige Anastasia Repetylo uit Oekraïne. Zing mee met Karel de Jong en Theo Spanjers. En luister naar het Overdagorkest van het Kunstkwartier.

Toegang is gratis en er zijn pendelbussen

Iedereen is welkom op de informatiemarkt. Vanaf de woongebouwen Jo de Bruinehof, Magdalenahof, Centrum Hofdael, Maison St. Cyr en Hof van Bethanië rijdt een taxibus om u te halen en brengen. De vertrektijden van de taxibus vindt u bij de woongebouwen.