Groot onderhoud Berckelhof afgerond

De werkzaamheden aan de 86 woningen in woongebouw Berckelhof zijn afgerond. In april 2023 startte aannemer Van Santvoort Bouw in opdracht van Wooninc. met de renovatie en verduurzaming van de woningen en algemene ruimten in de oudbouw. De woningen zijn nu weer toekomstbestendig en voldoen beter aan de behoeften van zowel bewoners als zorgverleners.

Feestelijke afsluiting met bewoners
Met hun flexibele en optimistische houding droegen ook de bewoners hun steentje bij aan het succesvol uitvoeren van de werkzaamheden. Als afsluiting van de werkzaamheden organiseerde Wooninc. een muzikale middag voor de bewoners. Veel bewoners genoten van de gezellige middag, waarbij zangeres Zuster Begonia optrad.

Een verbeterde en energiezuinige woning
Om ervoor te zorgen dat huurders de komende jaren prettig in hun woning blijven wonen, renoveerde en verduurzaamde Wooninc. 86 woningen in Berckelhof. Hierdoor zijn de woningen weer toekomstbestendig, energiezuinig en beter geschikt voor zorgverlening. Ook knapten we de badkamer, het toilet en de keuken op, indien nodig. Daarnaast werden de woningen beter geïsoleerd en is de uitstraling van de algemene ruimtes verbeterd.