Groene Wijk Week | 20 tot met 26 september

Tijdens de Groene Wijk Week staat jouw wijk in het teken van duurzaamheid, groen en leefbaarheid. Een week vol activiteiten voor alle bewoners – jong en oud – waarbij duurzaamheid een rol speelt. Maar dan anders! De eerste editie van de Groene Wijk Week is van 20 tot en 26 september in de wijken Bennekel en Lakerlopen.

Maak op een leuke manier kennis met duurzamer leven. Denk bijvoorbeeld aan groene wijkdiners, een buitenbioscoop, een truienmarkt, groene wandelroutes en een plantenfluisteraar(!).

Check het programma in jouw wijk. Je kunt alleen meedoen, of met je hele straat. Er zijn prachtige prijzen te winnen! Dus doe mee en werk mee aan een duurzaam Eindhoven!

Samen met TRUDO hosten wij deze eerste editie van de Groene Wijk Week.

Neem eens een kijkje op de website: groenewijkweek.nl. Of volg ons op Facebook, Instagram en TikTok.

Duurzaamheidspact

De Groene Wijk Week is een initiatief van het Duurzaamheidspact: een samenwerking van de gemeente Eindhoven, de vier Eindhovense woningcorporaties Woonbedrijf, ‘thuis, Trudo en Wooninc., en de huurdersvertegenwoordiging. Sinds 2018 werken we samen aan slimmer en sneller verduurzamen van woningen en gebouwen in Eindhoven. Dat doen we natuurlijk samen met andere organisaties en bedrijven, én vooral met de mensen die er wonen. Samen werken we aan een duurzaam Eindhoven, waar je prettig woont, leeft en werkt.

Lees meer over het duurzaamheidspact op eindhovenduurzaam.nl en in het magazine van het duurzaamheidspact.