Gemeente Geldrop-Mierlo geeft huurders waardebon van € 70 voor energiebesparende producten

De gemeente Geldrop-Mierlo helpt u graag uw energierekening te verlagen. Vanaf 1 juli ontvangen huurders daarom een brief met een waardebon van € 70. Hiermee kunnen zij kleine energiebesparende producten uitzoeken. Gratis! Particuliere huiseigenaren hebben eerder al mee kunnen doen aan deze actie.

Het budget voor de waardebonnen wordt uitgekeerd door het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) vanuit de landelijke Regeling Reductie Energiegebruik Woningen (RREW). De gemeente Geldrop-Mierlo kan met dit budget bewoners ondersteunen bij het terugbrengen van hun energiegebruik. Zo bespaart de gemeente energie en krijgen inwoners een lagere energierekening.

Gratis energiebesparende producten ter waarde van € 70

De waardebon kan gebruikt worden voor de aanschaf van bijvoorbeeld radiatorfolie, waterbesparende douchekoppen of ledlampen. De volledige lijst met producten vindt u op www.winstuitjewoning.nl/geldrop-mierlo. Met deze producten verlaagt u direct uw energierekening en verhoogt u het comfort in huis.

Waardebon verzilveren

Huurders in de gemeente Geldrop-Mierlo krijgen vanaf 1 juli een brief met daarin een waardebon van € 70 voor energiebesparende producten. Hiermee kunt u de producten aanschaffen in een (online) winkel, zoals de lokale bouwmarkt. Of verzilver de waardebon direct via www.winstuitjewoning.nl/geldrop-mierlo. U kunt uw waardebon éénmalig verzilveren. Als u niet het hele bedrag in één keer gebruikt, dan vervalt het restbedrag.

Verzilveren via de lokale bouwmarkt

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of advies over welke producten u het beste kunt aanschaffen? Dan kunt u terecht bij lokale bouwmarkten. De medewerkers van de bouwmarkten zijn op de hoogte van de actie en geven graag advies. Als u een energiebesparend product aanschaft in de bouwmarkt, kunt u daarna de waardebon samen met de aankoopbon verzilveren via www.winstuitjewoning.nl/geldrop-mierlo.

Direct online verzilveren

Op www.winstuitjewoning.nl/geldrop-mierlo kunt u handige energiebespaarboxen of losse producten aanschaffen en afrekenen met de waardebon. Alles wordt gratis thuisgestuurd.

Waardebon verloren

Vraag dan een nieuwe op via winstuitjewoning.nl/waardebon-opvragen/.

 Wacht niet te lang want als het budget op is, is de waardebon niet meer geldig.