Bouw De Jonkvrouw bereikt hoogste punt

In de wijk Zesgehuchten in Geldrop realiseert Wooninc. het nieuwbouwproject De Jonkvrouw. De Jonkvrouw bestaat uit vier plandelen. Naast de 84 seniorenwoningen die Wooninc. hier bouwt, realiseert Wooninc. ook woningen voor Lunet Zorg en Vitalis WoonZorg Groep en bouwt CRA koopappartementen. In december bereikt het indrukwekkende woongebouw voor senioren het hoogste punt. Een mijlpaal voor dit mooie project in Geldrop.

Begin 2022 start de verhuur van de seniorenappartementen

Wooninc. verwacht dat de 84 seniorenappartementen eind 2022 klaar zijn. Begin volgend jaar start de verhuur van de appartementen via Wooniezie. De precieze huurprijzen zijn nog niet bekend. Maar de seniorenappartementen zijn sociale huurwoningen. Dat betekent dat de huurprijzen op dit moment niet hoger zijn dan € 752. De woningen worden verhuurd op basis van inschrijftijd. Een gedeelte wordt met voorrang toegewezen aan mensen uit Geldrop (ook op basis van inschrijftijd). Inschrijven kan via Wooniezie.

Zelfstandig wonen, in een veilige omgeving

De seniorenappartementen liggen aan de rand van het park Beekweide en naast het station. De appartementen zijn verdeeld over twee woongebouwen, allebei voorzien van een lift. Het is een WoonincPlusVitalisgebouw. Dat betekent dat in het woongebouw een ontmoetingsruimte, een huismeester en activiteitenbegeleiding komen. Wooninc. biedt bewoners daarmee een veilige en inspirerende omgeving om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen.

Een lichte woonkamer en een ruim balkon

Kenmerkend aan de appartementen zijn de grote ramen in de woonkamer. Er zijn verschillende woningtypes, maar bij alle appartementen is gedacht aan veel daglicht. Bijna alle appartementen hebben twee slaapkamers en een groot balkon. Enkele appartementen op de begane grond zijn voorzien van één slaapkamer en een terras. Ieder appartement heeft een toilet in de badkamer die direct aansluit op de slaapkamer én een gastentoilet in de hal. De grootte van de appartementen verschilt tussen de 70 m² en 75 m².

Blijf op de hoogte via de projectpagina

Heeft u interesse in dit project? Houd dan de projectpagina in de gaten en schrijf u in op Wooniezie.