100 jaar Wooninc.

Op 28 oktober 2019 bestaat Wooninc. maar liefst 100 jaar. Dat vieren we graag met u! In de periode tot onze verjaardag organiseren we volop activiteiten en winacties.

Benieuwd wat we precies doen? Houd voor alle activiteiten en winacties deze website en onze Facebookpagina in de gaten.

Honderd gratis uitjes
Omdat we 100 jaar bestaan, geven we 100 vrijkaartjes voor allerlei uitjes weg. Kans maken op zo’n honderduitje? Doe mee aan onze prijsvraag. Die loopt tot en met 21 augustus. Kijk voor een overzicht van alle uitjes op onze website!

De honderduitjes worden mede mogelijk gemaakt door: Muziekgebouw EindhovenParktheaterpreHistorisch DorpMonk BouldergymVan AbbemuseumDAF MuseumJump XL EindhovenPhilips Museum en NatLab.

Honderduit trakteren
We gaan een aantal van ‘onze’ wijken in om te trakteren. Bijvoorbeeld op een verkoelend ijsje, kersvers zakje friet of hartverwarmend soepje. Op deze website en Facebookpagina delen we wanneer we waar langskomen.

Honderduit dansen
In onze woongebouwen voor senioren organiseren we Danspaleizen: ouderwets gezellige dansfeesten met muziek uit de jaren 40, 50 en 60. Ook onze medewerkers staan als vrijwilliger klaar om een dansje te wagen met onze senioren. Woont u in een van onze woongebouwen voor senioren? Meld u dan aan bij de huismeester!

Terug naar overzicht