Woonvormen

SeniorenPunt bemiddelt onze woningen voor senioren in de regio Eindhoven. Dat doen ze ook voor Woonbedrijf en ‘thuis. En ze bemiddelen zorgwoningen van Vitalis Woonzorg Groep. 

Er zijn drie woonvormen van Wooninc. die verhuurt worden bij SeniorenPunt, namelijk: 

Basis
Alle basis huurappartementen- en woningen zijn gelijkvloers, hebben bredere doorgangen en een ruimere doucheruimte dan een normaal appartement. Etagewoningen zijn ook altijd per lift bereikbaar. Heeft u thuiszorg nodig? Dan regelt u dat eenvoudig zelf.

Extra
Extra staat voor ontmoeten, activiteiten en veiligheid. U woont hier in een comfortabel gelijkvloers huurappartement in gebouwen met een gastvrije ontmoetingsruimte. De beheerder zorgt dat alles netjes en veilig blijft. Voor uw persoonlijke veiligheid kunt u op sommige locaties gebruikmaken van personenalarmering en een dagelijkse welzijnsronde. Zorg is niet aanwezig. Dit regelt u eenvoudig zelf.

In WoonincPlusVitalis Extra woongebouwen helpen welzijnscoaches bewoners bij het bedenken en organiseren van leuke activiteiten.

Compleet
De Compleet woongebouwen hebben alles wat een Extra woongebouw ook heeft. Daarnaast is hier een zorgafdeling aanwezig. Hierdoor zijn er ook woon-, welzijn- en zorgdiensten waar u gebruik van kunt maken. Denk aan persoonlijke verzorging of verpleging, behandeling of mantelzorgondersteuning. Een Compleet woongebouw heeft ook extra faciliteiten. Denk aan een restaurant, kapper, bibliotheek, huisarts en fysiotherapeut. Er is ook altijd een professioneel en gevarieerd activiteitenprogramma. Het aanbod verschilt per woongebouw.

In de WoonincPlusVitalis Compleet woongebouwen in Eindhoven heeft Vitalis kleinschalige zorgafdelingen. De zorgmedewerkers van Vitalis zijn hierdoor altijd in de buurt, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Verandert uw zorgbehoefte of die van uw partner? Er wordt altijd een oplossing gezocht waarbij u zo lang mogelijk bij elkaar of in elkaars buurt kunt blijven wonen. Of u gebruik kunt maken van zorgdiensten is afhankelijk van de beschikbaarheid en uw indicatie.

Daarnaast verhuurt SeniorenPunt seniorenwoningen van de woningcorporaties Woonbedrijf en 'thuis. En de residenties en beschermde woonvormen van Vitalis WoonZorg Groep.

Bekijk het totale woonaanbod bij SeniorenPunt en meer uitleg over de verschillende woonvormen de website van SeniorenPunt.