Persoonlijk advies bij SeniorenPunt

SeniorenPunt is dé plek voor al uw vragen over wonen, zorg en welzijn in Eindhoven en omgeving.

Wanneer u ouder wordt en een andere woning zoekt of zorg nodig heeft, dan kan het best een uitdaging zijn om uw weg te vinden. Dan kunt u bij SeniorenPunt terecht! Eén aanspreekpunt voor heldere informatie, advies op maat en persoonlijke bemiddeling voor wonen, zorg en welzijn. Zodat u een thuis vindt dat écht bij u past.

Bij SeniorenPunt is iedereen welkom
Senioren, naasten, doorverwijzers en mantelzorgers. Voor een korte vraag tot een persoonlijk adviestraject. Onze verhuurconsulenten en de zorgadviseurs van Vitalis werken intensief samen om u zo goed mogelijk te helpen.

Een afspraak maken is niet nodig
Heeft u een vraag over wonen, zorg of welzijn? Loop dan gerust binnen bij SeniorenPunt. Ze zitten in Woensel aan de Winston Churchilllaan 83 (tegenover Wooninc.). Een afspraak maken is niet nodig, mag wel. De koffie staat altijd klaar!

SeniorenPunt is ook bereikbaar via telefoon en mail. Kijk op de website voor alle contactgegevens.

SeniorenPunt organiseert regelmatig informatiebijeenkomsten
Een zorgadviseur en woonconsulent informeren u dan uitgebreid over hoe in Eindhoven en omgeving wonen en zorg voor senioren georganiseerd zijn. Welke mogelijkheden er zijn en wat u kunt doen om zich voor te bereiden op een toekomst waarbij u wilt of moet verhuizen en er wellicht een zorgbehoefte ontstaat. Er is veel ruimte voor het stellen van vragen. Kijk op de website van SeniorenPunt voor de data en om aan te melden.

 

Samenwerken voor senioren

SeniorenPunt is een samenwerking tussen initiatiefnemers Wooninc. en Vitalis WoonZorg Groep en woningcorporaties Woonbedrijf en ‘thuis. Een netwerk van organisaties en expertises rondom senioren.