Wonen voor senioren

Wooninc. is specialist in seniorenhuisvesting in de regio Eindhoven. Wij hebben veel woongebouwen speciaal voor senioren. Daarnaast werken we samen met een aantal zorgpartners. Bijvoorbeeld Vitalis, Oktober en Joris Zorg. Samen met hen kunnen we u een totaalpakket van wonen en zorg aanbieden.

Veel gevraagd over Wonen voor senioren

Wat is WoonincPlusVitalis? En waarvoor kan ik er terecht?

Wooninc. en Vitalis WoonZorg Groep hebben hun producten en diensten voor senioren gebundeld in WoonincPlusVitalis. Zoekt u een woning waar u makkelijk zorg aan huis kunt regelen, zodat u klaar bent voor de toekomst? U kunt bij het klantencentrum terecht met al uw vragen over wonen, zorg en welzijn. 

WoonincPlusVitalis helpt u zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen, op een manier die bij u past.

Ik ben op zoek naar een seniorenwoning. Waar moet ik zijn?

Wij adverteren al onze zelfstandige seniorenwoningen (voor 55+) op Wooniezie. U kunt zich hier inschrijven en een zoekprofiel aan maken. U ontvangt dan per mail automatisch bericht als er een woning binnen uw zoekprofiel vrijkomt. Heeft u interesse? Dan reageert u via Wooniezie op de woning.

Wilt u op korte termijn verhuizen? Neem dan rechtstreeks contact op met de adviseurs van WoonincPlusVitalis via het contactformulier of via 040 220 22 02. U bent ook welkom bij het klantencentrum. Onze adviseurs informeren u graag over de mogelijkheden.

Kunnen jullie mij helpen met mijn inschrijving bij Wooniezie?

Heeft u hulp nodig bij het inschrijven en aanmaken van een zoekprofiel in Wooniezie? Neem dan contact op met de adviseurs van het klantencentrum via 040 220 22 02. Of loop gerust eens binnen bij het klantencentrum WoonincPlusVitalis.