Wonen voor senioren

Wooninc. is specialist in seniorenhuisvesting in de regio Eindhoven. Wij hebben veel woongebouwen speciaal voor senioren. Daarnaast werken we samen met een aantal zorgpartners. Bijvoorbeeld Vitalis, Oktober en Joris Zorg. Samen met hen kunnen we u een totaalpakket van wonen en zorg aanbieden.

Veel gevraagd over Wonen voor senioren

Wat is SeniorenPunt? En waarvoor kan ik er terecht?

Algemeen

SeniorenPunt is een samenwerking tussen initiatiefnemers Wooninc. en Vitalis WoonZorg Groep, en woningcorporaties Woonbedrijf en ‘thuis. Samen maken ze het senioren makkelijker om hun weg te vinden als het gaat om wonen, zorg en welzijn in de regio Eindhoven. 

Zoekt u een woning waar u makkelijk zorg aan huis kunt regelen, zodat u klaar bent voor de toekomst? U kunt bij het SeniorenPunt terecht met al uw vragen over wonen, zorg en welzijn.

Kunnen jullie mij helpen met mijn inschrijving bij Wooniezie?

Algemeen

Heeft u hulp nodig bij het inschrijven en aanmaken van een zoekprofiel in Wooniezie? Neem dan contact op met de adviseurs van SeniorenPunt. Of loop er gerust eens binnen. 

Ik ben op zoek naar een seniorenwoning. Waar moet ik zijn?

Algemeen

.

Wooninc

Wij adverteren al onze zelfstandige seniorenwoningen (voor 55+) op Wooniezie. U kunt zich hier inschrijven en een zoekprofiel aan maken. U ontvangt dan per mail automatisch bericht als er een woning binnen uw zoekprofiel vrijkomt. Heeft u interesse? Dan reageert u via Wooniezie op de woning.

Wilt u op korte termijn verhuizen? Neem dan rechtstreeks contact op met de adviseurs van SeniorenPunt via het contactformulier of via 040 220 22 02. U bent ook welkom bij SeniorenPunt. Onze adviseurs informeren u graag over de mogelijkheden.