Middenhuur bij Stayinc.

Naast sociale huurwoningen hebben wij ook duurdere huurwoningen. De meeste van deze woningen hebben we ondergebracht in een aparte onderneming: Stayinc. Dit is een dochteronderneming van Wooninc.

Veel gevraagd over Middenhuur bij Stayinc.

Waarvoor kan ik bij Stayinc. terecht?

Algemeen

U kunt bij Stayinc. terecht als u op zoek bent naar een huurwoning en uw inkomen te hoog is voor een sociale huurwoning. Stayinc. verhuurt middenhuurwoningen in de gemeenten Eindhoven, Oirschot, Son en Breugel, Veldhoven en Waalre. Middenhuurwoningen zijn woningen met een huurprijs tussen de € 808,06 en € 1.000.

Kijk voor meer informatie op stayinc.nl.

Hoe kom ik in aanmerking voor een woning van Stayinc.?

Algemeen

Het actuele woningaanbod van Stayinc. staat op de aanbodpagina middenhuur.stayinc.nl. Ook Stayinc. kijkt naar verschillende criteria bij het toewijzen van woningen. Bijvoorbeeld inkomen en de grootte van uw huishouden. Bij de advertenties op de aanbodpagina staan deze criteria altijd genoemd.

Waarom is Stayinc. opgericht?

Algemeen

Op 1 juli 2015 is de nieuwe woningwet ingegaan, waarin nieuwe regels voor ons als woningcorporatie zijn opgenomen. Een van deze regels is dat woningcorporaties de sociale en commerciële activiteiten moeten scheiden. Dit doen wij door een gedeelte van ons commerciële vastgoed onder te brengen in een aparte onderneming: Stayinc. B.V.

Wat is Stayinc.?

Algemeen

Stayinc. is een dochteronderneming van Wooninc. waar een gedeelte van het vastgoed van Wooninc. in ondergebracht is.