Eindafrekening

Gaat u verhuizen? Dan krijgt u van ons een eindafrekening. Op de eindafrekening kunnen verschillende dingen staan. Bijvoorbeeld dat u te veel of juist te weinig huur betaald heeft. Heeft u uw woning niet netjes achtergelaten? Dan brengen wij u reparatie- of schoonmaakkosten in rekening via de eindafrekening. Betaalt u service- en warmtekosten? Dan krijgt u daarvan een aparte afrekening. Dat kan soms een paar maanden duren, omdat we het verbruik van het hele jaar precies moeten weten. U betaalt uiteraard alleen voor de tijd dat u bij ons huurde.

Veel gevraagd over Eindafrekening

Ik ga verhuizen. Wanneer krijg ik een eindafrekening?

Als u de sleutels inlevert, ontvangt u binnen 2 maanden de eindafrekening van uw huurbetalingen.

De eindafrekening voor warmte- en servicekosten versturen we maar één keer per jaar. U krijgt deze afrekening uiterlijk 1 juli. U betaalt uiteraard alleen voor de periode dat u bij ons huurde.

Ik heb een eindafrekening gekregen, maar ik ben het niet eens met het bedrag. Wat kan ik doen?

Neem contact met ons op. Wij kijken graag voor u na hoe de rekening tot stand is gekomen. Klopt er iets niet? Dan herstellen wij dat natuurlijk.

Wat is een eindafrekening?

Als u verhuist, kijken wij of u nog iets van ons terugkrijgt, zoals teveel betaalde huur, of dat u ons nog iets moet betalen. De eindafrekening is het totaaloverzicht van deze kosten.

Betaalt u warmtekosten en servicekosten aan ons? Dan krijgt u hiervan een aparte afrekening. Deze versturen we namelijk maar één keer per jaar, uiterlijk op 1 juli.